Aanbouwen te Zemst

Te weinig plaats? Ga voor een aanbouw

Is je woning te klein geworden naar jouw normen? Heeft een gezinsuitbreiding het huis te klein gemaakt? Of droom je gewoon van meer ruimte om te genieten, te leven, samen te zijn? Wist je dat dat geen probleem hoeft te zijn? Je kan in veel gevallen een stuk aan de woning aanbouwen.

Voordelen van een aanbouw

Extra ruimte

Het meest voor de hand liggende pluspunt van het aanbouwen aan de woning is dat je meer ruimte krijgt. Je kan je leefruimte anders gaan indelen. Er komt plaats vrij om te genieten en om dingen te doen die je graag doet.

Minder ingrijpend dan verhuizen

Een gezinsuitbreiding is voor veel mensen vaak de reden om uit te kijken naar een andere woning. Maar, daar komt natuurlijk heel wat bij kijken: huizen zoeken, kiezen, een lening, een verhuis, de verkoop van de vorige woning, ...

Met een aanbouw aan je bestaande woning hoef je helemaal niet te verhuizen. Je krijgt meer plaats, zonder al die rompslomp.

Pand stijgt in waarde

Als kers op de taart maakt een aanbouw je eigendom ook nog eens flink wat meer waard. Die meerwaarde zit hem enerzijds in de extra vierkante meters, maar ook (en misschien wel vooral) door de extra mogelijkheden die het huis biedt door die extra ruimte.

Waarop letten bij aanbouw?

Plan

Zoals alles begint ook het aanbouwen van de stuk woning met een plan. Je moet weten wat je wilt en wat er mogelijk is. We bekijken graag samen wat je wensen zijn en hoe we hierop op een doordachte manier kunnen inspelen door de aanbouw van je dromen te realiseren.

Vergunning

Voor het aanbouwen aan je woning is een vergunning vereist. In sommige gevallen volstaat een melding. Hiervoor steek je best eens je licht op bij de dienst Stedenbouw van de gemeente.

Goede materialen

Wanneer het plan en de vergunning rond zijn, kunnen de werken van start gaan. Hiervoor gebruiken we enkel kwaliteitsvolle materialen. Het is immers de bedoeling dat je zo lang mogelijk van je aanbouw kan genieten.

Degelijke uitvoering

Ook de uitvoering moet volgens de regels van de kunst verlopen. Bij Reno-Bo hebben we de nodige ervaring en expertise om de aanbouw aan jouw woning perfect te laten verlopen.

Korte doorlooptijd

Hoewel we de overlast tijdens de werken zo veel mogelijk proberen te beperken, mag je er toch zeker van zijn dat je huis er tijdelijk als een werf zal uitzien. We proberen dan ook de doorlooptijd van de verschillende onderdelen zo kort mogelijk te houden, zodat we die "werfperiode" beperkt kunnen houden.

Offerte aanbouwen

Denk je aan aanbouwen? Contacteer ons dan snel voor een offerte. We bekijken samen jouw noden en wensen voor je aanbouw in Zemst of omstreken. Zo geniet je snel van het huis van je dromen!


Naast aanbouwen kan je bij ons ook terecht voor verbouwingen of renovatiewerken.
Verbouwen Zemst - Verbouwingen Zemst - Renoveren Zemst - Aanbouwen Zemst
Verbouwen Mechelen - Verbouwingen Mechelen - Renoveren Mechelen - Aanbouwen Mechelen
Verbouwen Vilvoorde - Verbouwingen Vilvoorde - Renoveren Vilvoorde - Aanbouwen Vilvoorde
Verbouwen Eppegem - Verbouwingen Eppegem - Renoveren Eppegem - Aanbouwen Eppegem