Renoveren te Zemst

Huis toe aan een make-over?

Heeft je woning zijn beste tijd gehad? Zijn er hier en daar wat mankementen, schade, slijtage, ...? Dan dringen renovatiewerken zich op. Bij Reno-Bo ben je aan het juiste adres. Wij geven je huis de make-over die het verdient.

Totale renovatie

Wanneer je woning een zekere leeftijd heeft bereikt en er eigenlijk nooit echt werken aan zijn uitgevoerd, dan is een totaalaanpak het best. We renoveren het volledige pand, zodat je weer kan genieten van een een fantastische thuis die helemaal nieuw en tegelijk toch vertrouwd aanvoelt.

Gedeeltelijke renovatie

Is de woning in het algemeen nog in redelijke staat, maar zijn er bepaalde delen die wel wat aandacht kunnen gebruiken? Dan kunnen we gaan voor een deelrenovatie. Enkele klassieke voorbeelden van het renoveren van bepaalde gedeeltes in de woning:

  • badkamerrenovatie
  • keukenrenovatie
  • kleine pleisterwerken
  • reparaties en herstellingen
  • ...

Renovatiewerken volgens de regels van de kunst

Of je nu kiest voor een totaal renovatieproject of voor enkele kleine herstellingswerken, het is sowieso van het grootste belang dat de renovatiewerken gebeuren volgens de regels van de kunst.

Bij Reno-Bo hebben we op het vlak van renoveren niet alleen de nodige kennis en knowhow, maar kunnen we ook bogen op flink wat jaren ervaring. Daardoor weten we van elke renovatieproject, groot of klein, precies hoe we het moeten aanpakken. Voor een geslaagd resultaat waar je nog lang van kan genieten.

Enkel de beste materialen voor jouw renovatie

Net zoals een goede uitvoering is ook de keuze van de materialen erg belangrijk voor een geslaagde renovatie. Wij kiezen er dan ook resoluut voor om enkel met kwaliteitsvolle materialen aan de slag te gaan voor je renovatiewerken.

Verbouwingen versus renovatie

Verbouwingen en renovatie, het wordt vaak in één adem genoemd. Er zijn dan ook heel wat mensen die ervan overtuigd zijn dat het helemaal hetzelfde is.

Dat is niet het geval. We leggen de twee even uit:

  • verbouwen: we voeren een bouwkundige wijziging uit aan het gebouw. Dat kan gaan van een stuk bijbouwen, een extra verdieping toevoegen, het creëren van extra ruimtes door muren toe te voegen, of net het optrekken van ruimtes door muren weg te nemen.
  • renovatie: we behouden de bestaande structuur en voeren de nodige herstellingswerken uit, vervangen verouderde apparatuur en vast meubilair, ... We voeren kortom de nodige aanpassingen en renovatiewerken uit, zodat het gebouw voldoet aan de huidige normen op vlak van comfort en energie.

Offerte renovatiewerken

Je denkt aan renoveren? Contacteer ons dan snel voor een offerte. We bekijken samen jouw noden en wensen voor de renovatiewerken in Zemst of omstreken. Zo geniet je snel van het huis van jouw dromen!


Naast renoveren kan je bij ons ook terecht voor verbouwingen of het realiseren van een aanbouw.


Verbouwen Zemst - Verbouwingen Zemst - Renoveren Zemst - Aanbouwen Zemst
Verbouwen Mechelen - Verbouwingen Mechelen - Renoveren Mechelen - Aanbouwen Mechelen
Verbouwen Vilvoorde - Verbouwingen Vilvoorde - Renoveren Vilvoorde - Aanbouwen Vilvoorde
Verbouwen Eppegem - Verbouwingen Eppegem - Renoveren Eppegem - Aanbouwen Eppegem