Verbouwingen te Zemst

Je woning verbouwen in Zemst

Voldoet jouw woning niet aan je noden op vlak van ruimte, indeling, ...? Dan kan je een verbouwing overwegen. Bij Reno-Bo ben je aan het juiste adres voor alle verbouwingswerken in Zemst en ruime regio.

Verbouwingswerken, volgens de regels van de kunst

Bij verbouwingen komt heel wat kijken. Het is dan ook van het grootste belang dat de werken goed doordacht en professioneel worden aangepakt.

Alle verbouwingswerken starten met goed plan

Het verbouwen van een woning of bedrijfspand is soms behoorlijk ingrijpend. Voor onze ervaren vaklui aan de slag gaan is het dan ook heel belangrijk om een goed doordacht plan te hebben uitgewerkt. Daarbij houden we rekening met de technische uitdagingen die we mogelijk zullen tegenkomen tijdens de werken, met het budget en uiteraard met jouw wensen en noden.

We beantwoorden met plezier al je vragen, staan je bij met raad en daad en helpen je zo om het huis van uw dromen te realiseren in Zemst of ruime regio.

Verbouwen met de beste materialen

Elke verbouwing staat of valt met de kwaliteit van de gebruikte materialen. Omdat verbouwen nu eenmaal iets is dat je niet om de haverklap doet, moet het meteen goed zijn. Wij kiezen daarom voor kwaliteit. Zo ben je zeker van een geslaagd resultaat waarvan je nog jaren plezier zal hebben.

Ervaring en plezier in verbouwingen

Naast een goede materiaalkeuze is ook de uitvoering van de verbouwingswerken van doorslaggevend belang. De materialen mogen nog zo kwaliteitsvol zijn, als de werken slecht zijn uitgevoerd, als het resultaat navenant zijn.

Bij Reno-Bo zijn we echter een krak in verbouwingen. Wij gaan er prat op om alle verbouwingswerken uit te voeren volgens de regels van de kunst.

Verbouwingen versus renovatie

Verbouwingen en renovatie, het wordt vaak in één adem genoemd. Er zijn dan ook heel wat mensen die ervan overtuigd zijn dat het helemaal hetzelfde is.

Dat is niet het geval. We leggen de twee even uit:

  • verbouwen: we voeren een bouwkundige wijziging uit aan het gebouw. Dat kan gaan van een stuk bijbouwen, een extra verdieping toevoegen, het creëren van extra ruimtes door muren toe te voegen, of net het optrekken van ruimtes door muren weg te nemen.
  • renovatie: we behouden de bestaande structuur en voeren de nodige herstellingswerken uit, vervangen verouderde apparatuur en vast meubilair, ... We voeren kortom de nodige aanpassingen uit, zodat het gebouw voldoet aan de huidige normen op vlak van comfort en energie.

Je denkt aan verbouwen? Contacteer ons dan snel voor een offerte. We bekijken samen jouw noden en wensen voor je verbouwingswerken in Zemst of omstreken. Zo geniet je snel van het huis van uw dromen!


Naast verbouwen kan je bij ons ook terecht voor renovatiewerken of het realiseren van een aanbouw.


Verbouwen Zemst - Verbouwingen Zemst - Renoveren Zemst - Aanbouwen Zemst
Verbouwen Mechelen - Verbouwingen Mechelen - Renoveren Mechelen - Aanbouwen Mechelen
Verbouwen Vilvoorde - Verbouwingen Vilvoorde - Renoveren Vilvoorde - Aanbouwen Vilvoorde
Verbouwen Eppegem - Verbouwingen Eppegem - Renoveren Eppegem - Aanbouwen Eppegem